EXENTRI® City

Velg Variant

EXENTRI® City

Smart og eksklusivt kvalitetsprodukt. Liten og praktisk. Rask korttilgang. Ekte skinn. RFID blokk.

Et smart, eksklusivt og unikt kvalitetsprodukt som dine kunder og ansatte vil ha glede av i mange år og som gir virksomheten daglig og langvarig synlighet.

EXENTRI City gir deg rask tilgang til ditt mest brukte kort, kun ved å skyve det ut med tommelen. Designet for 3 kort - perfekt i alle de tilfeller man vil ha med seg minst mulig.

Kortholderen kan preges med logo på forsiden og baksiden, og leveres i en elegant gaveeske. Ekte skinn. Innebygget rustfritt stål for optimal stabilitet og holdbarhet. Utstyrt med RFID-beskyttelse i front kortlomme. Baksiden er uten RFID-beskyttelse, slik at det vil være mulig å lese kort mot terminal fra denne siden. Norsk design.


Priser
Minste antall: 10 stk.
Antall 10-24 25 50 100 200 500
Pris/stk 239,00 205,00 189,00 179,00 169,00 139,00

   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

Antall


Produktfarge

Hasselnøtt

Merking

Blindpreg

Blindpreg repeat


Total pris kr
Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: EXENTRI® City
st
EXENTRI®

EXENTRI Wallets er et resultat av to unge nordmenn som ble oppmerksomme på den økende etterspørselen etter en mer moderne lommebok. De ønsket å lage en liten, praktisk og brilliant lommebok som kombinerte funksjonalitet med klassisk stil og moderne behov for lagringsplass til flere kort, sedler og kvitteringer, samt umiddelbar tilgang til kort. Sammen utviklet de et unikt design hvor man beholdt lommeboken slank, stilig og svært funksjonell. Resultatet ble den norske oppfinnelsen EXENTRI Wallet. Gjennom årene har lidenskapen vokst og merkevaren EXENTRI representerer innovasjon og kvalitetsprodukter med unike egenskaper.


Vis samtlige produkter fra EXENTRI®
Artikkelnummer EX C 720
Material Ekte skinn og rustfritt stål
Dimensioner Ca. 90x65x5mm
Vikt Ca. 30g
Paketering Elegant gaveeske
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.