Facial Scrub Cotton (6) Black

Facial Scrub Cotton (6) Black

Ett av de viktigste trinnene for å ha en strålende og ung hud, er å kvitte seg med gamle, tørre og døde hudceller. Den beste måten å gjøre det på er å eksfoliere. Vakinme ansiktsskrubb for normal hud vil rense og fjerne blokkeringer av porene i huden på en naturlig måte. Selve skrubb-effekten kommer fra olivensteiner og små sfærer av ricinusolje. Kombinasjonen av tung skrubb (olivenfrø) og små korn gir en effektiv skrubbende effekt uten å skade huden. Inneholder sheasmør, solsikkeolje, avokadoolje, jojobaolje og engskumolje for fuktighet og beskyttelse. Inneholder også beskyttende og pleiende stoffer som gir huden et supplement
av omega 3, 6 og 9. Naturlig E-vitamin og aloe vera gir en fuktighetsbarriere som holder huden fuktig i lang tid. Parabenfri, silikonfri, PEG-fri.
Ingen syntetiske tilsetningsstoffer. Alle hovedingrediensene er av vegetabilsk opprinnelse, konservering og hjelpestoffer kan være av identisk opprinnelse. Med en frisk duft av bomull. Anbefales for naturlig hud.


Pris 219,00 kr


   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

AntallTotal pris kr
Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Facial Scrub Cotton (6) Black
st
Vakinme


Vakinme er et hjem- og kroppspleiemerke som produseres lokalt på den svenske vestkysten og har et stort ønske om å hjelpe til med å ta små og enkle valg i hverdagen for å kunne leve bærekraftig og bevisst.

Ved å bruke sertifiserte organiske råvarer med forfriskende og beroligende dufter, håper vi å skape en følelse av velvære og tidløs bevissthet. Med et ekstra stort hjerte - og dyp respekt for den nordiske naturen og naturlige ingredienser, ønsker vi å levere gaver med refleksjon og stil.


Vis samtlige produkter fra Vakinme
Artikkelnummer 540104101-00
Ledetid 3
Materialer Emballasjen er laget av resirkulerbar plast.
Land Sweden
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.